Info

Dobro došli na iftare u Malak Regency Hotelu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poslije Vašeg doma, najljepši iftari su u Malak Regency Hotelu.

I ove godine Malak Regency Hotel ima posebnu čast da ugosti divne ljude iz svih krajeva Bosne i Hercegovine i diljem svijeta na već tradicionalnim, lijepim iftarima.

Kvalitet i lijepi ukus, divna i raznovrsna ponuda iftarskih jela, ljubaznost osoblja, bogat švedski stol, luksuzni ambijent hotela s pet zvjezdica su postali već nadaleko čuvene odlike iftara u Malak Regency Hotelu. Iftari se poslužuju na bazi švedskog stola ili tanjir servisa.

Vrijedni tim kuhinje Malak Regency Hotela mnogo prije početka mjeseca ramazana pronalazi, isprobava, osmišljava i unaprijeđuje recepte za iftare koje pripremamo našim dragim gostima.

Osjetimo veliku odgovornost i profesionalnu obavezu da našim gostima ponudimo samo najbolje uvijek, a tokom mjeseca ramazana ova odgovornost je još veća, a obaveza slađa.

Iftari pripremani od domaćih proizvoda sa Malak Farme

Iftari u Malak Regency Hotelu su posebno obogaćeni izrazito kvalitetnim sastojcima od kojih pripremamo naše iftare.

Svježi proizvodi Seljaka, Mljekara i Mesara sa Malak Farme, i Farminih prodavnica „Bili jednom Seljak, Mljekar i Mesar…“ u Sarajevu, svakodnevno dolaze u Malak Regency Hotel. Od ovih zdravih, domaćih, tradicionalnih proizvoda vrli tim kuharica i kuhara našeg hotela priprema iftare sa posebnom ljubavi i pažnjom.

Toplo preporučujemo topu, koju pripremamo po posebnoj recepturi od Mljekarovih proizvoda.

Mesar sa Farme donosi svježu domaću teletinu, junetinu i jagnjetinu, od kojih pripremamo raznovrsna bosanska i internacionalna jela.

Malak Regency Hotel je mjesto gdje možete probati raznovrsne Seljakove sokove, a naši gosti najviše uživaju u domaćem Seljakovom soku od zohve.

Somuni i peciva po posebnoj recepturi vrlog pekarskog tima.

Somuni i peciva koje služimo na našim iftarima su proizvod našeg vrlog pekarskog tima. Recept za somun je tajna našeg pekara, a po našim somunima su iftari u Malak Regency Hotelu posebno prepoznatljivi.

Naše vrijedne kolegice iz slastičarne zaslade ponudu iftara tradicionalnom ponudom bosanskih agdali kolača, ali i svježim voćem. Kao vrhunac ponude slatkog programa na našim iftarima tu je muhalebija, desert sa Istoka, koji je proglašen za jedan od najljepših slatkiša na svijetu. Muhalebija je orijentalni puding spreman od ružine vodice i posut pistacijama.

Poslije iftara druženje nastavite u Café restoranu Orient

Nakon iftara druženje nastavite u Café restoranu Orient Malak Regency Hotela, uz šoljicu bosanske kahve  ili neizostavnog marokanskog čaja uz relaksirajući pogled na sarajevske planine, zelenu oazu Ilidže i rijeku Željeznicu. Za sve ljubitelje slatkiša pripremili smo svježe, ukusne i sočne kolače i torte, najboljih sastojaka, posluživane od ljubaznog osoblja.

U našem hotelu se nalazi abdesthana i mesdžid, u kojem gosti mogu obaviti namaz. Svi gosti imaju obezbijeđen besplatan parking ispred hotela.

Volimo reći da je poslije iftara u Vašem domu, najljepši iftar u Malak Regency Hotelu.

Iftar u Malak Regency Hotelu se ne može na pravi način predstaviti fotografijom, videom ili tekstom, da biste istinski doživjeli sve ovo što Vam pokušavamo predstaviti trebate doći.

Za rezervaciju iftara molimo Vas da pozovete na kontakt broj 061/629-639 ili nam pišite na e-mail adresu [email protected].

Dobro nam došli.

 Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno