Ostali sportovi

Dobar nastup Zerine Skomorac i Ervina Bejdića u četvrtom kolu HOME-RANGE-CUPA

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dobar nastup Zerine Skomorac i Ervina Bejdića u četvrtom kolu HOME-RANGE-CUPA – U sarajevskoj Zetri juče, 24.9.2020.godine su strijelci Zerina Skomorac i Ervin Bejdic pucali meč 4.kola HOME-RANGE-CUPA, saopštio je trener Mirsad Redžić.

Zerina Skomorac je upucala 633,1 krug u disciplini R5-Puška, a Ervin Bejdić je upucao 555 krugova u disciplini P1- Pištolj.

– Iskrene čestitke upućujem strijelcima na postignutim rezultatima, koji su pucali svoj meč, a strijelcima koji će svoj meč pucati do kraja mjeseca puno sreće i dobrih rezultata -, kazao je Redžić.

Prije ovog takmičenja, u Trebinju je održan četvorodnevni kurs za trenere streljaštva „Trenerska klinika“, koja je okupila 30 trenera-polaznika iz BiH, a među njima su bili i treneri koji rade sa osobama sa invaliditetom.

Na ovom kursu Zeničanin Mirsad Redžić je uspješno položio „D“ licencu.

Inače, kurs za trenere je organizovao Streljački savez BiH u saradnji sa Olimpijskim komitetom BiH i Svjetskom streljačkom federacijom uz podršku grada Trebinja.

E.Imamović

Foto arhiva



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno