Biznis

Do vozila jednim klikom – pokrenut web portal “kupujemauto.ba”

Do vozila jednim klikom – pokrenut web portal “kupujemauto.ba” – Web portal “kupujemauto.ba” namijenjen je za potražnju automobila, motocikla, teretnih vozila i autodijelova u Bosni i Hercegovini.

Stranica funkcioniše na način da korisnici/kupci vozila, motocikla, autodijelova… imaju mogućnost da zatraže ponudu putem e-mail-a.

Svoj upit možete jednostavno poslati unosom podataka na web portalu o predmetu kupovine (marka, tip, godište, vrsta goriva, cijena, kilometraža…), nakon čega se upit šalje na e-mailove svih partnera web portala (preko 100 partnera).

Web portal “kupujemauto.ba” omogućava da direktno stupite u kontakt sa ponuđačima vozila, motocikla, teretnih vozila, rezervnih dijelova i da direktno od istih, u najkraćem roku, dobijete ponudu za traženo.

Na ovaj način skratit ćete vrijeme traženja vozila, a ujedno ćete dobiti i najkonkretnije ponude za traženo.

Kompanija Sfera d.o.o. Mostar pokretač je portala s ciljem olakšanja potražnje i ponude, te ističu kako je portal jedinstven u Bosni i Hercegovini.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem