Zenica

Djeca u akciji! Kreativne maske za lijepu poruku “Zeničkog komšiluka”!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Djeca u akciji! Kreativne maske za lijepu poruku “Zeničkog komšiluka”! – Zenički komšiluk je pokrenuo novu inicijativu te na kreativan način je predstavio važnost bh. privrednika i dijeca kao potpore za razvoj bolje Bosne i Hercegovine.

Želimo poslati lijepu poruku iz Zenice. Želimo da širimo pozitivne priče.

Web platformu “Djeca u akciji” želimo iskoristiti na način da povežemo kompanije i dječicu, te da pomognemo roditeljima u usmjeravanju djece ka dodatnim aktivnostima kako bi kreativno iskoristili ovo vrijeme izolacije.

Devet prijatelja Zeničkog komšiluka je pripremilo 24 poklona za našu djecu i sada sa nestrpljenjem očekuju kreativne maske mališana iz Zenice. 

Komšije glasaju za najbolje radove te potrudite se da osvojite simpatije svojih komšija. Predstavnici kompanija će direktno uručiti poklone dječici koja osvoje najviše simpatija komšija te grupa Zenički komšiluk neće biti posrednik već samo veza.

Drugari, ovaj put od vas očekujemo da napravite najkreativniju zaštitnu masku za lice. Idemo u akciju! Fotografije vaših kreativnih maski šaljite putem Facebook profila Zenički komšiluk do 15.04.2020.

Poziv je otvoren za djecu koja vrijeme provode u izolaciji te žele da vrijeme iskoriste kreativno. 21.04.2020. na web stranici www.zenickikomsiluk.com ćemo napraviti prvu online izložbu kreativnih zaštitnih maski djece iz Zenice.

Pssst roditelji, slobodno im pomozite ovaj put i uživajte zajedno.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno