Zenica

Direktorica Doma zdravlja o pozivanju na vakcinisanje u Areni

direktorica Doma zdravlja Zenica Mersija Kasumović
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U Gradskoj areni Zenica u 900 sati započela je vakcinacija gađana Zenica protiv COVID-a 19, u skladu sa prioritenim skupinama koje se vakcinišu, na način kako je to propisano u Planu za vakcinaciju protiv COVID-a 19 Federacije BiH.

Kako bi se izbjegle gužve i nepotrebna čekanja, direktorica JU „Dom zdravlja“ Zenica dr. sc. prim. Mersija Kasumović ističe da će svi građani Zenici koji se danas trebaju vakcinisati protiv COVID-a 19 dobiti iz pripadajuće ambulante porodične medicine poziv telefonskim putem da se jave na vakcinaciju u tačno određenom terminu.

Direktorica JU „Dom zdravlja“ Zenica napominje da zdravstveni radnici mogu u Gradskoj areni Zenica da vakcinišu samo građane Zenice koje se nalazi na listi za vakcinaciju koja je formirana u pripadajućim Ambulantama porodične medicine.

Direktorica dr. sc. prim. Mersija Kasumović moli sve građane Zenice za strpljenje jer se očekuje da će se uskoro dobiti dodatne količine vakcina protiv COVID-a 19, te će svi građani Zenice koji žele da se vakcinišu u narednom periodu biti vakcinisani protiv COVID-a 19.

 

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno