Zabava

Dio Netflixovih dokumentaraca besplatno na YouTubeu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dio Netflixovih dokumentaraca besplatno na YouTubeu – Onima koji su kod kuće s viškom vremena, nemaju pretplatu na Netflix, a željni su dobrih dokumentaraca ova će informacija biti od velike koristi.

Netflix je učiteljima u SAD-u posljednjih godina dozvoljavao da njihove edukativne dokumentarne filmove i serije prikazuju svojim učenicima u sklopu nastave. Kako se posljednjih sedmica nastava, kao uostalom i cijeli život, odvija od kuće, tako i je Netflix odlučio izići u susret učiteljima – ali, od toga koristi možemo imati svi.

Naime, od prije nekoliko dana Netflix je niz svojih edukativnih dokumentaraca postavio na YouTube i omogućio besplatno gledanje svima u svijetu. Radi se o ukupno 10 dokumentarca od kojih su neki i u nastavcima, tako da ukupno na raspolaganju stoji 34 videa ukupnog trajanja od oko 25 sati.

Priroda, dizajn, djeca…

Kao zanimljivije istaknut ćemo seriju od osam dokumentarnih emisija Our Planet, prirodoslovne dokumentarce u kojima je narator legendarni britanski povjesničar i TV ličnost Sir David Attenborough. Drugi zanimljivi besplatno dostupni serijal je Explained, koji u sedam nastavaka govori o aktualnim temama iz politike, znanosti, povijesti i pop kulture. Tu su i edukativni serijali Babies (o novorođenčadi) te Abstract (s temom dizajna). Od filmova ističe se 13th, koji se bavi temom američkog zatvorskog sustava.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno