Ostali sportovi

Dino i Zara Zlotrg pobjednici na turniru u Banja Luci

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ovog vikenda prema kalendaru STS BiH u Banja Luci se održava međunarodni “Banja Luka” Open u svim starosnim kategorijama, te se boduje za važeće rang liste.

Prvog dana takmičenja su nastupili članovi našeg kluba u kategorijama: najmlađi kadeti/najmlađe kadetkinje, kadeti/kadetkinje i seniori.

Ostvareni su fantastični rezultati, a posebno ističemo prvo mjesto Dine Zlotrga u kategoriji kadeta (do 15 godina) iako se još uvijek takmiči u kategoriji mlađih kadeta, kojim rezultatom se približio reprezentativnom sastavu u ovoj kategoriji.

Također prvo mjesto je osvojila i Zara Zlotrg u kategoriji najmlađih kadetkinja, te koja predstavlja veliki potencijal za budućnost našeg kluba.
U kategoriji kadeta uspješni su bili i Kamer Maglić i Tarik Alispahić, koji su zaustavljeni u četvrtfinalu.

Danas je na rasporedu takmičenje po kategorijama mlađih kadeta/mlađih kadetkinja, juniora/juniorke, gdje će članovi našeg kluba nastupiti i nadamo se nastaviti sa uspješnim rezultatima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno