Zenica

Dijalog za budućnost

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Razvojna Edukativna Grupa (REG) iz Zenice implementira „Institucionalne konsultantske usluge – poduzetničke radionice i inicijative za ranjive grupe“. Projekat se provodi u okviru Obrazovne komponente projekta Dijalog za budućnost: Promocija suživota i različitosti u Bosni i Hercegovini, razvijen je na temelju zajedničke inicijative Predsjedništva Bosne i Hercegovine (BiH) i Generalnog sekretara Ujedinjenih nacija (UN), kao odgovor na potrebu stvaranja prostora za dijalog i promociju suživota u Bosni i Hercegovini. Projekat zajednički sprovode UNESCO, UNDP i UNICEF.
10 najrelevantnijih, najkorisnijih i inovativnih prijedloga-poduzetničkih inicijativa će dobiti organizacijsku potporu za provedbu.
Tokom marta i aprila 2015. godine planirane su radionice u:
Zenica 16.03.2015.
Kakanj 19.03.2015.
Tuzla 24.03.2015.
Mostar 10.04.2015.
Banja Luka 14.04.2015.

Ciljna grupa projekta su mladi sa posebnim potrebama.
Pozivamo sve zainteresovane da se prijave za učestvovanje u projektu.

Prijaviti se možete putem e – maila [email protected] U prijavi navedite ime i prezime,adresu, kontakt telefon i e mail. Za sve informacije možete nas kontaktirati putem navedenog e-maila, ili telefonom na 063 274 800.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno