Zabava

Deveta knjiga iz kolekcije Prvi put s Peppom: Peppa i zubić-vila

Podijeli ovu vijest:

Od kada je u naše krajeve došla zubić-vila budi veliko interesovanje djece koja sa nestrpljenjem čekaju da im ispadne prvi zub. Tada se zubić pred spavanje pažljivo stavlja pod jastuk i sa nestrpljenjem se čeka jutro kako bi se otkrilo šta je zubić-vila donijela na poklon i da li je zaista odnijela zubić… Za mnogu djecu i njihove roditelje to su veoma važni trenutci u odrastanju.

PROČITAJTE I:   VIDEO: Predstavljamo trailer romantične komedije "Karta za raj"

U devetoj knjizi Peppi ispada prvi put mliječni zub i ona se sprema za dolazak zubić-vile. Šta se tačno desilo i da li je Peppa uspjela budna da dočeka vilu pročitat ćete u ovoj knjizi.

Kolekcija Prvi put s Peppom probudila je veliko interesovanje kako djece, tako i roditelja. Poučne slikovnice o Peppinom prvom iskustvu kod zubara, na izletu s vrtićem, u lunaparku s roditeljima i u drugim svakodnevnim situacijama pronađite svakog četvrtka u prodaji! Propuštene naslove možete naručiti na www.tropik.ba, sa mogućnošću dostave u cijeloj Bosni i Hercegovini.

PROČITAJTE I:   VIDEO: Predstavljamo trailer romantične komedije "Karta za raj"

Svakog četvrtka nova Peppina pustolovina!

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010