Info

Devet najboljih online karijera

9 online karijera koje možete razvijati bez ikakvih ulaganja
9 online karijera koje možete razvijati bez ikakvih ulaganja
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Devet najboljih online karijera- Ukoliko vam se dopada ideja o tome da radite iz udobnosti svog doma, sami kontrolirate svoje radno vrijeme te da opis vašeg radnog mjesta podrazumijeva samo pristup internetu i vaše računalo, onda su neka od ovih zanimanja sjajan odabir za vas.

#Online asistent
Danas brojna poduzeća posluju sjajno bez da imaju stvarnu fizičku lokaciju ureda. Upravo njima vi možete postati sjajan asistent i virtualno obavljati razne zadatke za njih. Korisnička služba, odgovaranje na email,društvene mreže, razne dužnosti vezane za marketing – započnite s jednim klijentom, identificirajte svoju specijalnost i postanite sjajan asistent i pouzdan virtualni suradnik uspješnih kompanija. A onda, povećajte broj vaših suradnika.

#Online predavač
Na internetu postoje brojne platforme na kojima možete studente ili mlade poduzetnike željne iskustva i kvalitetnih i provjerenih lekcija o poduzetništvu naučiti mnogo toga. Bez obzira na mjesto vašeg stanovanja, ono što se cijeni jesu predavačke vještine i znanje koje ste stekli radeći svoj posao.

#Online suradnik
Marketing danas igra važnu ulogu za sve brandove. Bez obzira čime se bavite, važno je da javnosti pružate na zanimljiv način informacije o vašem brandu te da s njima stvarate vezu.
Svatko može objaviti sadržaj na društvenim mrežama, ali vrlo malo poduzeća stvara zanimljiv sadržaj koji privlači pažnju i pretvara pažnju publike u prihode. Ako ste vješt pisac, domišljati i imate smisla za humor, ovo je posao za vas.

#Online prodavač
Uz adrese kao što je eBay vrlo lako iz udobnosti doma možete prodavati razne proizvode koje imate i zarađivati novac. Naravno, važno je proučiti sistem ovog online shopa i kako privući pozornost što većeg broja potencijalnih kupaca, no, mnogo je uspješnih start up projekata svoje temelje sagradilo upravo ovdje.

#Online savjetovanje
Ukoliko ste radeći u kompaniji stekli zavidno znanje o marketingu, društvenim mrežama ili organizaciji evenata, unovčite to. Brojne kompanije danas angažiraju savjetnike kako bi im pomogli na raznim poljima djelovanja. Osim toga, online možete pronaći i brojne platforme koji su u stalnoj potrazi za iskusnim savjetnicima.

#Online testiranje tržišta
Ovaj angažman podrazumijeva osobe koje će ispitivati popularnost proizvoda pojedinih kompanija na određenom tržištu. Koristit ćete svoju mrežu poznavaoca, a često svaka prodaja podrazumijeva i određeni postotak za vas.

#Online suradnje s brandovima
Ukoliko imate jaku mrežu pratitelja na društvenim mrežama, onda to i iskoristite. Vašu popularnost možete iskoristiti za suradnje s brandovima te njihovu promociju kroz postove.

#Online vlogger
Godišnje, popularni autori video sadržaja na YouTubeu mogu zaraditi milijune od reklama. Ukoliko i vi stvarate zanimljive priče ili predstavite zanimljiv koncept, ljudi će se preplatiti na vaš kanal, a samim većim brojem pratioca, dolaze i novi prijedlozi za marketinške suradnje.

#Online developer ili grafički dizajner
Najveće prednosti ovog posla jeste da možete kontrolirati svoje vrijeme i birati za koga radite. Ukoliko imate praksu u IT sektoru ili grafičkom dizajnu, online možete pronaći sjajne projekte, na kojima možete zaraditi za ugodan život.

manager.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno