Nogomet

Desetogodišnji fudbaleri članovi NK Tempo Sport dobili dresove 

Večeras, 14. februara, upriličena je ceremonija dodjele dresova članovima NK „TEMPO SPORT“ Zenica, koji su u svojoj kategoriji najuspješniji. Radi se o generaciji 2010/2011., godište, a zahvalnost duguju sponzoru „Fedi“ d.o.o. (https://fedi.ba/) koji je finansirao dresove.
Dresovi su uručeni poslije treninga što je bilo veliko iznenađenje za mališane i njihove roditeljima. Zahvaljujući sponzoru, mališani će imati jednoobrazne dresove na tamičenjima koja slijede u MENTOS ligi, kao i na Međunarodnom turniru „Dalmatinko“ 2020.
Ovaj gest djeci će je dodatni stimulans da budu još bolji u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu. -„Nadamo se da će i druge kompanije prepoznati naš trud koji opravdavamo brojnim uspjesima i priznanjima, te da će podržati naše ambicije, potencijal i težnju za napretkom i da će dati svoj doprinos. Svi koji žele znati riječ više, neka nas kontaktiraju putem Facebook stranice N.K. Tempo Sport  – poručili su iz „TEMPO SPORT“
Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem
Tagovi