Naše

Deset Zeničanki i Zeničana sa Zenicablogom na koncertu Divanhane

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Deset Zeničanki i Zeničana sa Zenicablogom na koncertu Divanhane – U nagradnoj igri – Podijeli vijest, pošalji svoje podatke na email i osvoji 2x ulaznice za koncert Divanhane!  Zenicablog i Divanhana su darovali deset ulaznica za drugi koncert Divanhane u ponedjeljak u 21.15 u zeničkom Bosanskom narodnom pozorištu

Po dvije besplatne ulaznice dobili su:
E.H. <en……@gmail.com>
E.H.P. <ha…[email protected]>
Dz.Dz.<dz……@yahoo.com>
D.K.<di………[email protected]>
A.K. <ai…………@outlook.com>

– ULAZNICE ZA DRUGI KONCERT DIVANHANE – TERMIN U PONEDJELJAK U 21.15 – MOĆI ĆETE PODIĆI NEPOSREDNO PRIJE KONCERTA, NA BILETARNICI BNP-a NA ULAZU U ZGRADU, uz predočenje lične karte ili drugog identifikacionog dokumenta sa imenom i prezimenom.

Podsjećamo – Divanhana će svim poštovaocima njihovog rada pokloniti i drugi koncert u BNP-u, u ponedjeljak 16. aprila sa početkom u 21 sati i 15. minuta.

„Već godinama, kada se odlučimo da započnemo novu koncertnu sezonu, po običaju prve korake napravimo u Zenici. Zenička publika, gospoda iz Bosanskog narodnog Pozorišta u Zenici, kao i sva raja iz okolnih manjih mjesta, oduvijek su bili velika podrška za naš mali kolektiv, te nas za koncerte u Zenici vežu samo najdivnija sjećanja. Kada smo krojili planove za novu koncertnu sezonu, koju planiramo realizovati sa našom gošćom iz Turske, gospođom Suzan Kardeš, prvo smo na papir upisali Zenicu, te dalje nastavili sa maštanjem. Od srca se zahvaljujemo našoj dragoj publici, našim Zeničanima i svoj raji koja sa nama šire sevdah. Siguran sam da će dva koncerta zakazana za 16. april u BNP-u ostati iza nas da odjekuju u vremenima koja dolaze kao dokaz neraskidive ljubavi između Divanhane i Zenice“ izjavio je za Zenicablog pijanista benda Neven Tunjić.

Svi zainteresovani koji nisu uspjeli na vrijeme nabaviti ulaznicu za prvi koncert u 19 sati, ulaznice za drugi planiran za 21:15 sati mogu nabaviti u službi marketinga i prodaje BNP-a, svakim radnim danom od 9 do 18 sati. Rezervacije ulaznice na broj telefona 032 242 604

Više informacija o aktivnostim Divanhane možete pronaći na službenoj stranici benda www.divanhana.ba

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno