Info

Deset načina da popravite kondiciju u novoj godini

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Deset načina da popravite kondiciju u novoj godini – Svi znamo da je vježbanje idealno da naše tijelo učinimo zdravijim, a januar je pravo vrijeme da počnete s vježbanjem. Ovo je prilika da pritisnete tipku za restart i počnete raditi na kondiciji.

Ponešto za svakoga od joge s malim utjecajem, treninga snage, hodanja, boksa, plesa i ima ponešto za svakoga. Bez obzira jeste li imali dugu pauzu od vježbanja ili ste potpuno novi u ovome naći ćete nešto za sebe, piše BBC.

Ovo su videi o fitnesu koji će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve u 2021. godini.

1. Chloe Ting 15-minutno sagorijevanje masti

Kratka je, ali ne možemo obećati da je slatka. Ako se želite uklopiti u brzu vježbu, 15-minutni HIIT Chloe Ting pravi je za vas.

2. Bradley Simmonds – nogometna kondicija

Želite kardio trening kod kuće koji utječe na cijelo tijelo? Probajte vježbu Bradley Simmonds. Iako je namjenjen za nogometnu kondiciju, ovaj trening idealan je i za one koji žele 20-minutnu kardio eksploziju.

3. Cassey Ho pilates

Cassey Ho donosi te umirujuće pilatesa direktno u vašu dnevnu sobu dok vas vodi kroz ovaj 30-minutni video.

4. Šest minuta abs-a

Imate manje od 10 minuta za vježbanje, a nemate opremu. Nema problema. Ovaj ab trening će vas učiniti snažnijim i zategnutijim za samo šest minuta.

5. Pesni trening

Vježbajte hip-hop stilom jer vam ovaj video plesnog fitnesa pruža zabavan, optimističan i energičan trening, ali budite spremni i na znojenje.

6. Trening brzog hodanja

Leslie Sansone nudi fitness program za hodanje u zatvorenim prostorima, koji pruža jedan od najkvalitetnijih treninga za sagorijevanje kalorija.

7. Deset minuta vježbe za noge – Joe Wicks

Joe Wicks, kralj kućnih treninga, provest će vas kroz 10 različitih vježbi usmjerenih na vaše noge. Stepenice će sigurno postati vaš neprijatelj sljedećeg nakon ovog treninga.

8. Opuštena joga s Adriene

Adriene vam nudi 21-minutnu joge. Trening je osmišljen kako bi vam pomogla da se istegnete, osjećate uravnoteženo i vratite energiju.

9. Jessea Lingard – HIIT trening kod kuće

40-minutni nogometnog treninga Jessea Lingarda sastoji se od tri runde od četiri seta vježbi, uključujući kardio, jezgru i ukupnu snagu, uz bonus vježbu.

10. Boks

Ako želite začiniti svoj trening, ali niste sigurni odakle početi, boks bi mogao biti odgovor. Trening traje 17 minuta i savršen je za odmaranje. Ovo je izazovan trening koji radi na vašim bokovima, rukama i nogama.

Autor: klix.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno