Ostali sportovi

Deset medalja za KK „Internacional“ Zenica u Bugojnu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Deset medalja za KK „Internacional“ Zenica u Bugojnu – Zenički karate klub „Internacional“ nastupio je na najstarijem karate turniru u Bosni i Hercegovini, 21. Bugojno open Dani Ajvatovice 2019 koji je održan 15.juna 2019.godine u Bugojnu u organizaciji Karate kluba  „Bugojno“ Bugojno.

Na ovom takmičenju međunarodnog karaktera nastupilo je 475 takmičara,te 48 klubova iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Ekipa „Internacionala“ nastupila je sa 8 takmičara u disciplinama kate i kumite i u generalnom plasmanu zauzela odlično 7. mjesto. Ni ovaj put takmičari se nisu vratili praznih ruku u Zenicu. Sa njima je došlo 10 medalja i to:

zlatna medalja: Anis Karić (kate 9 god), Alma Bečarević (kate juniorke) Lejla Begić (kate seniorke) i Muharem Keleštura (kumite seniori).

srebrena medalja: , Semina Keleštura (kate kadetkinje), Ilma Meškić (kate seniorke)

bronzane medalje: Semina Keleštura (kate juniorke),Alma Bečarević (kate seniorke) te Edi Malkoč i Omar Tawakkol (kumite kadeti).

Karatisti „Internacionala“ u narednim aktivnostima nastupit će na ll kolu Kantonalne lige, te time završavaju prvi dio sezone i počinju pripreme za odlazak na ljetne seminare u BiH.

Čestitamo  na ostvarenim rezultatima.

Uprava kluba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno