Politika

Demant Fuada Kasumovića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Demant Fuada Kasumovića – Poštovani, danas (petak) se u medijima pojavila informacija čiji je autor cijenjena Federalna novinska agencija “Fena”, a u kojoj se navodi da je Predsjedništvo SDA na sjednici održanoj 24. juna ove godine donijelo zaključak da članovi SDA koji su se na ovim izborima prijavili kao nezavisni kandidati, po Statutu prestaju biti članovi Stranke. U istoj se navodi, kako je od matičnih općinskih organizacija zatraženo da se iz evidencije članstva SDA brišu svi članovi koji su se na predstojećim Lokalnim izborima prijavili kao nezavisni kandidati.

U tom kontekstu spominje se i moje ime. Od vas kao relevantnog i profesionalnog medija tražim da građanima na uvid dostavite pisanu Odluku Predsjedništva SDA o mome isključivanju iz iste. To se posebno odnosi na Općinski odbor SDA Zenica. Internet mediji iskoristili su vašu netačnu informaciju za senzacionalističke naslove, koji također neodgovaraju istini.

Ovo smatram kao još jedan pokušaj zavaravanja građana BiH, odnosno članstva SDA i naravno birača od strana uoči lokalnih izbora. Riječ je o neuspjelom pokušaju pokušaju moje diskreditacije čime se još jednom pokazuju opravdanim zahtjevi grupe visokih funkcionera stranke o nužnosti demokratizacije u istoj.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno