Zenica

Delegacija RTV Bugojno u posjeti RTV Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Delegacija RTV Bugojno u posjeti RTV Zenica – U cilju unapređenja rada i sagledavanja drugih mogućnosti delegacija RTV Bugojno, posjetila je kolege u kolektivu RTV Zenica.

Kako se moglo čuti tokom sastanka, problemi sa kojima se suočavaju mediji su manje – više identični. Traženje načina za realizaciju što kvalitetnijeg programa, sa sve skromnijim finansijskim sredstvima, zajednički je problem.

S druge strane, Zenica kao centar Ze-Do kantona nudi više mogućnosti, ali i obaveza kada su u pitanju programski i marketinški sadržaji. Bolja tehnička opremljenost i veći broj uposlenih, omogućavaju da RTV Zenica ponudi i bogatije programske sadržaje u odnosu na RTV Bugojno, ali okosnicu programa u oba medija čine emisije iz vlastite produkcije.

Bila je ovo prilika i da se razgovara o mogućnostima razmjene programskih sadržaja, ali i načinima realizacije emisija koje bi mogle obogatiti programske sadržaje.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno