Zenica

Delegacija Grada i Gradskog vijeća Zenica: Obilježen 15. april – Dan Armije RBiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Delegacija Grada i Gradskog vijeća Zenica: Obilježen 15. april – Dan Armije RBiH – Povodom 15. aprila Dana Armije Republike Bosne i Hercegovine danas su na spomen obilježju “Kameni spavač” delegacije Grada i Gradskog vijeća Zenica, kao i Organizacije ratnih vojnih invalida Zenica, predvođene gradonačelnikom Fuadom Kasumovićem položile cvijeće odale počast šehidima i poginulim pripadnicima Armije RBiH.

Povodom značajnog datuma u odbrani BiH upućene su čestitke svim pripadnicima Armije RBiH i članovima njihovih porodica uz podsjećanje na značaj borbe bh. patriota za očuvanje cjelovitosti i multietičnosti države BiH.

“Svim patriotama čestitam Dan Armije RBiH bez koje ne bi bilo države Bosne i Hercegovine. Zaslugom ovih ljudi kojima danas odajemo počast i svih koji su u periodu od 19092. do 1995. godine stali na branik domovine, danas imamo svoju državu”, poručio je Fuad Kasumović, gradonačelnik Zenice.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno