Zenica

DecoupageART by Maja L. – radionica za žene udruženja “Stijena” Klopče

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

DecoupageART by Maja L. vlasnice Maje Lepić, Zeničanke s prebivalištem u Maglaju, uspješno bilježi svoju drugu godinu poslovanja. Pored redovnih narudžbi kojih je u ljetnom periodu zbog dolaska dijaspore mnogo, vlasnica se trudi da održava radionice na kojima podučava učesnike osnovama dekupaža.

Trenutno više radi sa ženama koje imaju svoja registrovana udruženja. Na taj način pomaže članicama da svojim rukama naprave kvalitetan rad, ispolje svoju kreativnost te prodajom istog doprinesu novčana sredstva udruženjima. najnovije udruženje u kojem je održala radionicu je Udruženje žena “Stijene” Klopče Zenica.

“Žene su pokazale toliku energiju i spremnost za učenje i rad, a radovi su nadmašili moja očekivanja, saradnja je bila veoma uspješna na obostrano zadovoljstvo.” dodaje vlasnica obrta Maja Lepić.

Također najavljuje i nove proizvode iz svoje radionice i ističe da kupci uvijek očekuju još neku ponudu i kombinaciji stoga kreativni um nikad ne spava. Također ističe da je pored osnovne djelatnosti u svojoj istoimenoj grupi na fb.koja broji blizu 4000 članova pokrenula humanitarna skupljanja novca pod nazivom ” Činimo hajr uoči mubarek petka” .

“Pokrenula sam jednu akciju za svoju komšinicu koja je bolesna, odziv je bio neočekivano velik, skupilo smo dovoljno novčanih sredstava, ali članovi su me zamolili da nastavimo s tom akcijom i dalje i barem jednom mjesečno nekog obradujemo.” ponosno dodaje Maja.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno