Politika

Debata za izbor predsjednika SDP BIH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sinoć je prepunoj sali Gradskog vijeća Zenica, održana debata za predsjednika SDP BiH. Pet kandidata za predsjednika SDP BiH Emir Đikić, Miro Lazović, Svetozar Pudarić, Jasmin Imamović i Nermin Nikšić su žrijebom utvrđenom redoslijedom izlažili svoj program. Govorili su o razlozima prihvaćanja kandidature, planu i programu rada i o tome kako planiraju realizirati vlastiti program, te o drugim pitanjima koja su po njima bitna za rad i djelovanje SDP BiH.

Sam odziv članova na debatu, pozitivna, optimistična atmosfera u sali, veliki broj postavljenih pitanja svim kandidatima potvrdio je kolika je zainteresovanst članova za budućnost SDP BiH. Veliko ohrabrenje prisutunim članovima dali su kandidati koji su uz međusobno uvažavanje i podršku pokazali da im je SDPBiH i ideja ljevica vrjednija od bilo kakvih predsjedničkih pozicija. Pozivom članovima da izađu na izbore i svoj glas daju jednom od pet kandidata, uz napomenu da 20.09.2015.godine članovi SDP BiH između 5 kandidata biraju najboljeg među najboljim završena je predsjednička debata u Zenici.

KO SDP BIH ZDK



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno