Rukomet

Davor Kadić: Veliki pozdrav i podrška RK Čelik i svim Čelikovcima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Davor Kadić, sjajni Čovjek i rukometaš, proveo je u RK Čeliku oko sedam godina. Bio je nenadmašno desno krilo, BiH reprezentativac, kapiten RK Čelika, ljubimac publike, posebno Robijaša i svih Zeničana.

Kaže da je ponukan izjavom svog saigrača, velikog prijatelja i kuma Aldina Begagića Bege, poželio da i on uputi poruku podrške svom RK Čeliku. Sjeća se, kaže, kada je RK Čelik ,,drmao’’ Premijer ligom BiH. Nakon RK Čelika igrao je, zatim bio izuzetno uspješan trener tuzlanske Slobode. Sada je trener RK Konjuha iz Živinca. Tekst objavljujemo bez ispravki i bez kraćenja.

Čelik i Zenicu za pamćenje

,,Prije svega velki pozdrav svim dobrim ljudima u Zenici, a posebno pozdravljam sve navijače svima nama izuzetno dragog RK Čelika. Vrijeme koje sam proveo u Zenici i RK Čeliku svakako ću pamtiti do kraja života. Zenica je jednostavno postla moj grad i klub za sva vremena, duboko urezani u mom srcu. RK Čelik i Zenica su moja ljubav. Odnos sa navijačima i sama organizacija Kluba, na čelu sa velikim čovjekom, predsjednikom Panetom Škrbićem, ni jednog igrača ne mogu ostaviti ravnodušnim. RK Čelik je uvijek bio i ostao nezaobilazna sportska tema, kako kod mene, tako, vjerujem i kod svih drugih bivših i sadašnjih igrača Čelika. RK Čelik je jednostavo rečeno: velika instituciija!’’

RK Čeliku je mjesto u vrhu BiH rukometa

,,Ovim putem šaljem ogromnu podršku velikom i mom dragom klubu RK Čeliku, uz nadu i duboku vjeru da će se RK Čelik vratiti tamo gdje mu je i mjesto: u samom vrhu BiH rukometa! Posebnu poruku upućujem sadašnjim igračima RK Čelika: igrate za veliki Klub! Jedan od najvećih i najstarijih u državi! Morate dati, svako pojedinačno i svi skupa, svoj maksimum na trenizima, jer samo na taj način možemo vratiti rukomet u Zenicu na staze stare slave. Zenica i njeni građani zaslužuju da gledaju jak, borben i čvrst Čelik! A vi to možete postići! Samo treba redovno trenirati.

Veliki pozdrav za sve Čelikovce i sve Robijaše širom svijeta! Upravi, treneru Mikiju i svima koji vole Čelik veliki pozdrav! Zenica je zjenica naše Bosne!

Vaš Davor Kadić

RK Čelik Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno