Zenica

Dani otvorenih vrata Dnevnog centra za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Povodom obilježavanja Dana otvorenih vrata Dnevnog centra za djecu i odrasle osobe s posebnim  potrebama Zenica, uposlenici su zajedno s korisnicima imali niz prigodnih aktivnosti kojima je obilježena ova sedmica, a čiji je cilj promocija različitosti.

U ponedjeljak 28.05.2018.godine u u prostorijama Dnevnog centra  Zenica(JU „Dom-Porodica“) održano je druženje s korisnicima iz vrtića  „Montessori „ kroz  radionicu izrade  domaćih i šumskih životinja. U utorak 29.05.2018.godine druženje s Srednjom stručnom školom kroz  radionicu izrade lutaka u narodnoj nošnji.

U srijedu 30.05.2018.godine bilo je druženje sa korisnicima JU „Dom –porodica“ Zenica ,kroz radionicu izrade nakita i decoupage tehnika.

Takođe,u četvrtak 31.05.2018. održana je  radionica za roditelje i djecu   u sklopu Dnevnog centra Zenica, a u petak 01.06.2018. godine održana je projekcija filmova u Multiplex Ekran Zenica u režiji naše Ustanove.

Ovim  aktivnostima JU Centar za djecu i odrasle s posebnim potrebama  Zeničko-dobojskog kantona,na čelu s direktoricom Meldinom Ugarak ima  cilj promociju osoba sa poteškoćama i podizanje svijesti našeg društva.

JU Centar za djecu i odrasle osobe sa posebnim potrebama Zeničko-dobojskog kantona



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno