Nogomet

Damjanović: Moji igrači su heroji i prvaci, bez obzira na stanje na tabeli

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NK Čelik će u nedjelju, 26.05.2024. godine, odigrati utakmicu XXVIII kola Prve lige FBiH sa ekipom Budućnosti iz Banovića. Utakmica će se odigrati na stadionu FK Budućnost Banovići sa početkom od 17:30 sati.

Pred utakmicu u Banovićima, svoju izjavu za oficijalnu stranicu kluba dao je šef stručnog štaba Dario Damjanović:

,,Iskreno mi je drago što smo dobili utakmicu protiv Jedinstva jer uz mnoge razne špekulacije smo odbranili dostajanstvo i čast grba. Svoje igrače smatram herojima i prvacima bez obzira na stanje na tabeli. Zadivljen sam našom publikom i zapadom, a posebno Robijašima. Oduševljen sam navijanjem za vrijeme utakmice, tako i poslije utakmice. Hvala im od srca! Sljedeću utakmicu idemo u Banoviće gdje ćemo se nadigravati. Znamo da je Budućnost dobar domaćin i da ćemo imati sve uslove za igru. Neka bolji pobjedi u Banovićima”, izjavio je pred utakmicu šef stručnog štaba Dario Damjanović.

Nogometni klub Čelik će protiv Budućnosti igrati u nedjelju na stadionu FK Budućnost Banovići sa početkom od 17:30 sati. Live stream utakmice možete pratiti preko klupskog Youtube kanala.

Tekst: SportBC.baStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno