Biznis

Đak Sport sada i u Zenici – u “Džananoviću” 20 posto popusta na SVE! Nike, Adidas, Hummel, Kappa, Reebok, Puma, Converse, Skechers, Copperminer, EastBound…

Zenica će od 01.07.  biti bogatija za novu radnju sportske opreme, na adresi Kamberovića Čikma bb, ŠC Džananović, u novoj radnji, koju otvara Đak Sport, jedan od najvećih regionalnih multibrend lanaca sportske opreme, kupci će moći da pronađu modele iz najnovijih kolekcija dobro poznatih sportskih brendova kao što su: Nike, Adidas, Hummel, Kappa, Reebok, Puma, Converse, Skechers, Copperminer, EastBound i drugi.

Povodom svečanog otvaranja nove radnje u Zenici, Đak je spremio jedinstvenu akciju od 20% popusta na SVE! Akcija važi od 01.07. do 05.07.2021.godine. Modeli najpoznatijih sportskih brendova, odlične cijene, novi ambijent i ljubazno osoblje učiniće da Đak Sport radnja postane jedno od omiljenih mjesta za kupovinu.

Za više informacija posetite https://www.djaksport.ba/

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

VIDEO: Zenica – Jutro u “čeličnom gradu”

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: