Ostali sportovi

Članovi Karate kluba “REI” Zenica na seminaru karatea u Mostaru

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Članovi Karate kluba “REI” Zenica na seminaru karatea u Mostaru – Članovi karate kluba “REI” Zenica bili su ućesnici karate seminara u tehničkoj organizaciji karate kluba “Semih” Mostar.

Inače da vode seminar pozvani su treneri karate kluba “Rei” Zenica,treneri Sensei Denis Brdarević 5. DAN i Sensei Džulić Eldin 5.DAN.
Seminar se sastojao od dva dijela,u prvom dijelu rađene su osnovne i malo zahtjevnije tehnike karatea, te kate. U drugom dijelu seminara rađeni su borbene kombinacije za sportsku borbu,te praktična primjena karate do h samoodbrani.Po završetku seminara naši članovi su imali izlet na Bunu,te ručak od organizatora na čemu im se zahvaljujemo.
Treneri kluba “REI” Zenica se zahvaljuju na pozivu i ukazanom povjerenju da vodimo seminar. Svi su bili zadovoljni seminarom na kojem je bilo 80 karateka, a naš klub je nastupao sa 48 karateka. U daljnjem periodu naš klub organizuje izlet u mjesecu julu.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno