Zabava

Cinestar & Zenicablog vam poklanjaju: Osvojite dvije ulaznice za film “Skriveni život”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Cinestar u Zenici i Zenicablog započinju treće kolo Nagradne igre – darujemo dvije ulaznice za film SKRIVENI ŽIVOT  – više o filmu u nastavku ove informacije ili na ovom linku,  A DA BI UČESTVOVALI U NAGRADNOJ IGRI URADITE SLJEDEĆE –

  • PRIDRUŽITE SE ZENICABLOG VIBER GRUPI putem mobilnog telefona preko linka https://invite.viber.com/?g2=AQAleY4OGRvcIEjvYXAjsqJS3sM4lC6ylBmGrMnhmcapwxVwOIBAQm0z%2BeLJwvDC na Viberu
  • ISKLJUČIVO PUTEM VIBER aplikacije pošaljite sa svog broja na broj 060/355-8888 (kontakt broj Zenicabloga) poruku sa tekstom SKRIVENI ZIVOT, te upišite Vaše IME i PREZIME u poruci.
  • Time učestvujete u nagradnoj igri i dobijate dvije (2) ulaznice za CineStar Zenica (Family centar) za film Skriveni život.

  • Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 29.01.2020.

PRIJAVLJIVANJE je moguće do ponedjeljka 20.01. u 22 sata, a do 23 sata ćemo objaviti i IME I PREZIME osobe koja je dobio/dobila dvije ulaznice, kao i način preuzimanja.

IZVORNO IME: A Hidden Life
REDATELJ: Terrence Malick  |  ŽANR: Biografijadrama
ULOGE: Matthias SchoenaertsMichael NyqvistBruno Ganz
TRAJANJE FILMA: 173 minuta  |  GODINA: 2019  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 16.01.2020
SADRŽAJ FILMA:
Njihov skriveni život događa se u idiličnom selu u austrijskim Alpama. Ali Franz odbija uzeti oružje u ruke, iako mu biskup kaže: »Imaš obaveze prema domovini«. Takav je stav austrijske crkve. Jer, Franz je bio jedan od brojnih Austrijanaca koji su tijekom Drugog svjetskog rata regrutirani u nacističke redove. Iako se on tješi da biskup tako govori vjerujući da je on nacistički špijun. No, kad Franz odbija izgovoriti zakletvu Trećem Reichu, on biva deportiran u berlinski zatvor Tegel. Tijekom njegova uzništva, Franzova odvažna žena (genijalna Valerie Pachner), koju mještani počinju tretirati kao izdajnicu, vodi farmu i brine se o svojim kćerima.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno