Nogomet

Cijene ulaznica Sarajevo- Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

22. kolo BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine donosi duel Fudbalskog kluba Sarajevo i Nogometnog kluba Čelik Zenica. Sarajevo je utakmice koja će biti odigrana u petak, 17. aprila, na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase”, sa početkom u 18 sati.

Ulaznice za pomenuti susret moći će se kupiti u pretprodaji od četvrtka, 16. aprila, na prodajnim mjestima kupikartu.ba širom Bosne i Hercegovine, te online na portalu kupikartu.ba po sljedećim cijenama:

-Tribina “Sjever – Vedran Puljić” – 4 KM, Tribina “Istok” – 7 KM, Tribina “Zapad” – 9 KM.

Na dan utakmice, ulaznice će biti u redovnoj prodaji na uobičajenim prodajnim mjestima u gradu Sarajevu, te dva sata pred početak utakmice na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase”, po cijenama:

-Tribina “Sjever – Vedran Puljić” – 5 KM, Tribina “Istok” – 8 KM, Tribina “Zapad” – 10 KM, Tribina “Zapad Galerija” – 20 KM.

Fudbalski klub Sarajevo ovim putem poziva svoje navijače i simpatizere da blagovremeno kupe svoju ulaznicu, te da ranije dođu na najveći bosanskohercegovački stadion, kako bi izbjegli gužvu prilikom ulaska na tribine. Vlasnici bijelih članskih kartica mogu besplatno ući na utakmicu, piše na fcsarajevo.ba.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno