Nogomet

Čelik minimalno poražen u Širokom Brijegu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

POLUFINALE OMLADINSKOG KUPA BiH – PRVE UTAKMICE. MINIMALAN PORAZ JUNIORA NK ČELIK U ŠIROKOM BRIJEGU. NK ŠIROKI BRIJEG – NK ČELIK 2:1 – FK SARAJEVO – FK BORAC BL 3:0 – Danas su odigrane prve utakmice polufinala omladinskog KUP-a BiH.  Juniori NK Čelik su gostovali u Širokom Brijegu i na stadionu „Mostarsko blato“ odigrali prvu polufinalnu utakmicu KUP-a. Pobjedili su, minimalnim rezultatom, juniori Širokog Brijega, javili su nam iz kluba.

REZULTAT: NK ŠIROKI BRIJEG – NK ČELIK 2:1 (0:0).
(Strijelac gola za juniore Čelika bio je Emrad Šabanović);
Ovo je dobar rezultat za juniore Čelika protiv favorizovane ekipe Širokog Brijega pred revanš, koji će se igrati u Zenici za 14 dana. Inače, nogometaši Širokog Brijega su drugoplasirani na tabeli Premijer omladinske lige BiH.

U drugoj polufinalnoj utakmici u Sarajevu su igrali juniori Sarajeva i Borca. Pobjedili su omladinci Sarajeva rezultatom 3:0 i stekli veliku prednost pred revanš u Banjaluci.

Revanš utakmice na rasporedu su 29.aprila 2015.godine u 17 sati.

E.Imamović za Zenicablog



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno