Nogomet

Četvrta ubjedljiva pobjeda NK Nemila u pripremnoj utakmici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 01.8.2023.godine, u Nemili je odigrana pripremna utakmica između domaćeg, novog, drugoligaša FBiH, grupa Centar, NK Nemila i drugoligaša, FK Unis iz Vogošće, člana Druge lige FBiH, takođe, grupa Centar. Završeno je visokom pobjedom Nemile, objavili su na oficijelnoj facebook stranici NK Nemila.

Rezultat: NK Nemila – FK Unis 4:0 (0:0);

Strijelci za Nemilu su bili: Amar Šišić, Nudžeim Imamović, Alem Kadić, Ahmed Kadić;

Početni sastav NK Nemila: Merdić, Šabić, Žuna, Sibalo, Bureković, Šišić, Ahmed Kadić, Alem Kadić,  Krehmić, Kolić, Imamović (cap); (Trener Aidin Mahmutović);

Rezerve: Kozlić, Hodžić, Muračević, Bajrić, Bahtić, Ismić, Kozlić, Krehmić.

Ovo je bila četvrta pripremna utakmica NK Nemila i četvrta ubjedljiva pobjeda. U prvoj pripremnoj utakmici, koja je odigrana na Vlašiću, protiv Rudara iz Han Bile, Nemila je zabilježila visoku pobjedu od 6:1. U drugoj pripremnoj utakmici Nemila je pobjedila Usoru u gostima, takođe, sa 6:1. Protekle subote, 29.7. na gostovanju u Vitezu kod NK Romari, člana Druge lige FBiH, grupa Zapad, Nemila je slavila sa 4:0.

Nakon današnje visoke pobjede nad Unisom iz Vogošće, na oficijelnoj facebook stranici su, pored ostalog, ponosno objavili:

-Još jedna velika pobjeda Nemile! Čestitamo našim igračima i trenerima! -, stoji u objavi.

E.Imamović

Foto sa NK Nemila



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno