Ostali sportovi

Četiri  medalje za KK “Internacional” u Banja Luci

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U subotu 30.novembra 2019.godine održano je takmičenje u karateu za sve starosne kategorije u odličnoj organizaciji  vrijednih ljudi Karate kluba “ CASTRA” iz Banja Luke. Na takmičenju je učestvovalo 68 klubova sa 836 takmičara iz šest država.

Karate klub  “Internacional” Zenica nastupio je sa šest takmičara u disciplinama kate i borbe. U veoma jakoj konkurenciji karatisti  KK “Internacional”  osvojili su četiri medalje (jedna zlatna, dvije srebrne i jedna brončana medalja) .

Medalje su osvojili:  zlatna (Anis Karić, kate dječaci 9 godina), srebrne medalje (Semina Keleštura, kate juniorke) i  Imad Buljić (kate seniori), a brončanu medalju (Anis Karić, borbe).

Pred Karate klubom “Internacional” do kraja godine je završno kolo Lige kantona u Tešnju, te kruna sezone 20.Balkansko prvenstvo za kadete, juniore I U21.  Brežice (Slovenija) 06-08.12.2019.godine

Članovi karate kluba “Internacional”  (Muharem Keleštura, Lejla Begić,  Alma Bečarević i Semina Keleštura) na spisku su reprezentacije Bosne I Hercegovine te će nastupit  na predstojećem 20.Balkansko prvenstvu za kadete, juniore I U21, Brežice (Slovenija) 06-08.12.2019.godine.

Uprava kluba čestita osvajačima medalja sa turnira u Banjaluci, a izabranim članovima reprezentacije BiH želi sretan put, uspješan nastup i povratak svojim najmilijim.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno