Zabava

VIDEO: Koncertni show Tonyja Cetinskog u Zenici i Sarajevu, 08. i 09.03. 2019. 

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Koncertni show Tonyja Cetinskog u Zenici i Sarajevu, 08. i 09.03. 2019.  Čovjek koji iz dana u dan, i tako već trideset godina, pomiče glazbene granice, u svom stilu nastavlja dalje.

Jedinstveni Tony Cetinski, u posljednje vrijeme živi istinski glazbeni san, a svakim novim potezom, dokazuje kako se nikada nije osjećao bolje, što potvrđuje struka i publika. Njegove pjesme tjednima i mjesecima, vladaju eterom i top listama, aktualni album ‘Kao u snu’, jedno je od najprodavanijih izdanja, za koncerte se traži ulaznica više, a fanovi ga potpunom euforijom dočekuju gdje god nastupao.

Sigurni smo kako će se identičan scenarij ponoviti u Sarajevu i Zenici, gdje Tony Cetinski stiže nakon dugo vremena, a poznata je, jaka i neraskidiva obostrana ljubav sa tamošnjom publikom.

Arena Zenica 08.03.2019. i kultna sarajevska Zetra dan kasnije 09.03.2019., bit će pretijesne za sve one željne njegovih najvećih hitova. Sa druge strane, Tony u kombinacciji sa svojim bendom, najavljuje istinski glazbeni show.

‘Jedva čekam da se popnem na pozornicu i ponovno osjetim tu moju najvjerniju publiku, kako diše. Uoči ovakvih nastupa stižu vas sjećanja na protekle koncerte i siguran sam kako će biti jako emotivno, kao i svaki puta.’, poručio je Tony.

Jedno je sigurno, Zenica i Sarajevo, doživjet će posebnu atmosferu koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Sam Tony, svojom energijom i karakterističnim humorom, povest će vas na iznimno glazbeno putovanje, kroz gotovo trideset godina karijere. Nebrojeni bezvremenski hitovi, bolje rečeno evergreeni, uz pjesme sa aktualnog albuma ‘Kao u snu’, ‘ Ja ne znam nikog boljeg od tebe ‘ ili ‘General bez činova’, koje su opčinile regiju, zalog su jedinstvene koncertne večeri.

Doživite jedinstveno glazbeno iskustvo uz čovjeka koji lakoćom vlada scenom. Ne propustite koncerte Tonyja Cetinskog:
08.03.2019. Arena Zenica
09.03.2019. Sarajevo, Zetra

Ulaznice u prodaji!- kupikartu.ba, plato Skenderija, Artikulacija/BKC, poslovnice Centrotransa, ispred robne kuće Bosanka

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno