Info

Čestitka reisul-uleme Husein-ef. Kavazovića povodom katoličkog blagdana Uskrsa

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Reisul-ulema Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Husein-ef. Kavazović uputio je čestitku monsinjoru Tomi Vukšiću, vrhbosanskom nadbiskupu, povodom nastupajućeg blagdana Uskrsa.

– Uvažena Eminencijo,

povodom nastupanja velikog kršćanskog blagdana Uskrsa Vama lično, Vašem svećenstvu i vjernicima upućujem iskrene čestitke i želje.

Praznici su uvijek dobra prilika da jedni drugima izrazimo poštovanje i uvažavanje, približimo se jedni drugima i u sebi oživotvorimo ono duboko ljudsko koje nosimo u svojim srcima. Molim Dragog Boga da u našoj domovini održi i još više raspiri taj duh i zbliži naša srca. Samo tako će život u njoj cvjetati i davati dobre plodove, a ljudi živjeti u miru i sreći jedni s drugima.

Želim da praznične dane provedete u sreći i dobrom zdravlju, okruženi dragim ljudima – kaže se u čestitki reisul-uleme Kavazovića.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno