Politika

Čestitka povodom kurban bajrama

Čestitka povodom kurban bajrama – U vremenu kojem smo svjedoci svaki dan je ispunjen žrtvama. Ako su one u svrhu uzvišenog, plemenitog i lijepog onda onaj ko ih podnosi postaje bliži Bogu, a postaje draži i ljudima. Zato je činjenje dobrog prema najbližim, prema komšijama i prijateljima, prema zajednici u kojoj živimo, stalna obaveza, a posebno u dane Kurban-bajrama. Ovaj praznik, kao i svaki praznik u Bosni i Hercegovini, iznova nas podsjeća na naše zajedničke vrijednosti i poruke, a to su: poštovanje, mir i zajedništvo.

Svim muslimanima u Zeničko-dobojskom kantonu i Bosni i Hercegovini upućujem iskrene čestitke povodom velikog muslimanskog praznika Kurban-bajrama.

Neka svima ovaj Bajram prođe u porodičnoj radosti, komšijskom zajedništvu , dobrom zdravlju i dijeljenju radosti sa svojim najbližim ukućanima, rođacima i prijateljima!

Želim vam, u svoje lično ime i u ime Nezavisne bosanskohercegovačke liste da bajramski dani budu vrijeme jačanja svijesti o važnosti međusobnog uvažavanja, razumijevanja i iskrenosti prema ljudima oko nas.

Sa dubokim uvažavanjem, svim muslimanima upućujem iskrenu čestitku:

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!

Ivan Petrović

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem