Košarka

Čelik učestvuje na 29. Međunarodnom turniru u Zagrebu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Čelik učestvuje na 29. Međunarodnom turniru u Zagrebu – Selekcija veterana OKK “Čelik” Zenica učestvuje na 29. Međunarodnom turniru “Old Stars Zagreb”, koji se kao i svake godine odigrava zadnjeg vikenda u mjesecu maju od 25. do 28.5.2017.

Domaćin turnira, kao i prethodne tri godine je Opatija, a utakmice će se igrati u sportskoj dvorani „Marino Cvetković”. (sve detalje možete pronaći na zvaničnoj stranici turnira http://www.oldstarszagreb89.hr)

Naši veterani prošlogodišnji su pobjednici i nosioci laskave titule prvaka, ovog prestižnog Međunrodnog košarkaškog turnira. Ove godine veterani „Čelika” će pokušati da odbrane naslov i po drugi put podignu pehar namjenjen pobjedniku ovog takmičenja.

Timska fotografija veterana Čelika i fotografija capitena g. Mirsad Alagić kada preuzima pehar i medalje od prošle godine, kada su bili i osvajači turnira.

superkosarka.com



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno