Košarka

Čelik u utorak dočekuje Play Off

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon uvjerljive pobjede u prvom kolu „Lige 6“ Prvenstva Bosne i Hercegovine, košarkašice Čelika već u utorak igraju veliki derbi sa sarajevskim Play Off-om. Svoja očekivanja pred ovu utakmicu iznijela je jedna od najboljih igračica Čelika Aldijana Iriškić.

“Utakmica protiv Rudara nam je poslužila da nakon pauze odigramo takmičarsku utakmicu i provjerimo koliko smo spreme za Ligu 6. Po onome što smo pokazali mislim da smo na najbolji način iskoristile ovih 20-ak dana i sigurno jurišamo na novu titulu. Drago mi je što je trener imao prostora dati priliku mlađim i novim igračicama, jer će nam širina u rosteru svakako biti značajna tokom ove mini lige”, kaze Iriškić. Jedna od najboljih igračica Čelika ove sezone se osvrnula i na derbi drugog kola u okviru kojeg će u Areni dočekati sarajevski Play off.

“To je ekipa koja će nam sigurno uz Jedinstvo biti najveći konkurent u borbi za titulu. Naporno se pripremamo za ono što nas očekuje u utorak. Uz maksimalno zalaganje svih igračica smatram da možemo ostvariti pobjedu i tako na najbolji način krenuti u odbranu titule. Neće biti ni malo lako, ali dat ćemo sve od sebe i nadam se da će navijači ispuniti Arenu kako bi zajedno napravili dobar rezultat. Slijedi nam veliki derbi, bit će to fantastična utakmica I pozivam sve da dođu u što većem broju”, zaključila je Iriškić.

Utakmica drugog kola „Lige 6“ između košarkašica Čelika i Play off-a igra se u utorak, 07.aprila u Areni Zenica sa početkom u 18,00 sati. Ulaz je slobodan.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno