Nogomet

Čelik sve jači, Pandža i Nikolić potpisali do ljeta

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Čelik sve jači, Pandža i Nikolić potpisali do ljeta – Zenički Čelik će znatno jači ući u nastavak sezone, a to potvrđuju svakodnevna pojačanja koja stižu na Bilino polje.

Čelik je spreman da u nastavku sezone pokuša da izbori opstanak u društvu najboljih, a Uprava kluba je odlučila napraviti remont ekipe, pa je klub doveo veliki broj igrača koje imaju bogato premijerligaško iskustvo.

Nova imena u Čeliku su iskusni stoper i bivši bh. reprezentativac Boris Pandža, te Stevo Nikolić, koji je posljednji angažman imao u Željezničaru.

Nikolić ima 33 godine, igrao je u mnogim klubovima i ima veliko iskustvo iza sebe, dok je Pandža dvije godine mlađi, a posljednji klub mu je bio Široki Brijeg.

Očekuje se da uskoro ugovore s Čelikom potpišu Dino Bevap i Dženan Bureković, a po svemu sudeći transferi nisu završeni kada je u pitanju tim iz Zenice.

sportsport.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno