Nogomet

Čelik otputovao na Zlatibor

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nogometaši zeničkog Čelika pauzu u prvenstvu, zbog nastupa bh. reprezentacije u kvalifikacijama za EP, iskoristili su za pojačan trenažni proces i nakon sudjelovanja na turniru u Busovači otputovali na četverodnevni ciklus priprema, na Zlatibor. Nakon povratka iz svoje ‘radne oaze’ nogometaši Čelika prisustvovat će kvalifikacionoj utakmici između reprezentacija BiH i Andore, a onda im slijedi radni odmor do utakmice sa Širokim Brijegom, koja se igra u srijedu na Bilinom polju.

– Prvenstvenu pauzu iskoristili smo za pojačan rad ekipe i boravak na Zlatiboru iskoristit ćemo za forsirani trening, jer nakon povratka dolaze nam dvije teške utakmice, sa Širokim i protiv Rudara iz Prijedora. Vjerujem da ćemo pauzu iskoristiti za oporavak momčadi, tako da očekujemo da ćemo protiv Širokog pokazati koliko vrijedimo – rekao je Boris Pavić, trener Čelika. Tokom boravka na Zlatiboru neće biti odigravanja prijateljskih utakmica, nego će ekipa uigravati svoje linije za nastavak prvenstvene utrke.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno