Nogomet

Čelik novo pojačanje pronašao u Zrinjskom?

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Čelik novo pojačanje pronašao u Zrinjskom? – Novo pojačanje Čelika, trenutno pretposljednje ekipe Premijer lige BiH, mogao bi biti vezni fudbaler Mate Pehar.

Zeničani se nalaze u teškoj situaciji i ako žele da izbore opstanak u premijerligaškom društvu moraju se adekvatno pojačati za nastavak sezone. Na listi želja rukovodstva Čelika se nalaze brojna imena, a kako saznajemo, jedno od njih je i vezni fudbaler Mate Pehar.

Pehar nije u planovima trenera Zrinjskog Blaža Sliškovića i ima odriješene ruke da pronađe novi angažman, a veliki interes za njegovim uslugama pokazao je Čelik i već su uspostavljeni kontakti.

Ovaj 29-godišnjak je prethodno bio dogovorio sve sa GOŠK-om, za koji je trebao nastupati kao posuđen igrač, međutim naknadno se predomislio i odlučio da ne dođe u tim iz Gabele.

Hoće li Čelik biti naredna stanica u njegovoj karijeri, ostaje da se vidi.

sportsport.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno