Nogomet

Čelik-Novi Travnik 1:1 na Bilinom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Čelik-Novi Travnik 1:1 na Bilinom – Večeras je zenički Čelik odigrao prvu pripremnu utakmicu ovog ljeta.

Na zatvorenom stadionu Bilino polje po izuzetno sparnom vremenu, 38 stepeni Celzija, budući prvotimci su prikazali dopadljivu igru posebice u prvom dijelu utakmice. Starteri za Čelik su bili: Bukvić, G. Popović, Jusić, Marković, Pliska, Pezer, Salčinović, Hećo, M. Popović, Brković i Haurdić.

Prvo „poluvrijeme“ se igralo 60 minuta i igrači Čelika su imali apsolutnu dominaciju te stvarali ozbiljnije prilike. Gosti iz Novog Travnika su tek par puta pokušali iz kontranapada stići pred gol Zeničana. Jedini gol u ovom dijelu utakmice je postignut u desetoj minuti. Fenan Salčinović je odlično uposlio Danijala Brkovića koji sa desetak metara pogađa za 1:0. Drugi dio utakmice se igrao standardnih 45 minuta sa rezervnim igračima obje ekipe. Gosti do izjednačenja dolaze par minuta prije kraja iz jedanaesterca.

Čelik će naredne srijede na Bilinom u generalci ugostiti ekipu Viteza. Utakmica je planirana za 17:30 a za gledaoce će vjerovatno biti otvorena samo zapadna tribina. ScSport



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno