Rukomet

Čelik Junior: tri pobjede nad Iskrom

Čelik Junior - bolji od Iskre
Čelik Junior - bolji od Iskre
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Danas su dječaci škole rukometa “Čelik Junior” odigrali tri utakmice u tri različite starosne grupe, te upisali ubjedljive pobjede. Današnji protivnik zeničke rukometne mladosti bila je ekipa RK “Iskra” Bugojno.

Prvu utakmicu u dvorani Bilmišće igrali su najmlađi dječaci, a koji su prikazali odličnu timsku igru, te savladali goste sa 11:8.

Drugu utakmicu su igrali dječaci 2002. godište, a koji su fantastično otvorili susret, te već u trećoj minuti imali prednost od 4 gola, a rezultat je glasio 4:0. U toku utakmice prilika je pružena apsolutno svim igračima, a konačan rezultat je glasio 30:20 za naše dječake.

Konačno, treća utakmica danas pripala je dječacima 2000. godište. Slično kao i kod 2002. godišta, susret je otvoren sjajno, a gosti su prvi gol zabili kod rezultata 7:0 za našu ekipu. Konačan rezultat je glasio 35:23.

Danas su dječaci Čelik Junior u svim selekcijama pokazali da se timskim radom i zalaganjem mogu postići sjajni rezultati. Ovo je samo početak, a slijedi još mnogo utakmica u kojima treba dati sve od sebe i pobjediti.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno