Rukomet

Čelik Junior: Pobjeda, pa put u Smederevo

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Danas su u sportskoj dvorani Bilmišće odigrana dva rukometna prijateljska susreta između Zeničana iz škole rukometa “Čelik Junior”, te gostiju iz Gornjeg Vakufa, rukometnog kluba Sloga. Iako je rezultat bio u drugom planu, dječaci iz zeničke škole rukometa ostvarili su pobjedu, a koja je bila uvertira pred turnire koji slijede. Rezultat na kraju susreta je glasio 23:18.

Uprava škole rukometa “Čelik Junior” je u saradnji sa zeničkim bazenima (JP ZA UPRAVLJANJE SPORTSKIM OBJEKTIMA) svojim gostima iz Gornjeg Vakufa omogućila i boravak na bazenima gdje su proveli vrijeme do utakmice.

U narednim danima škola rukometa Čelik Junior planira nastavak odigravanja prijateljskih susreta kako bi se dječaci što bolje pripremili za turnire koji slijede. Prvi turnir na kojem će dječaci iz zeničke škole rukometa učestvovati je “Trofej Smedereva 2015.”, uz veliku konkurenciju u borbi za zlato.

Na turniru u Smederevu (Srbija) nastupit će ekipe iz Bugarske, Afrike, Albanije, Crne Gore, Makedonije, Rumunije, Hrvatske, te Bosne i Hercegovine.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno