Rukomet

Čelik Junior – nakon Iskre i Viteza palo i Žepče

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Danas su seniori zeničke škole rukometa “Čelik Junior” odigrali još jednu pripremnu utakmicu, te ostvarili treću pobjedu u nizu. Protivnik mladih, srčanih, nezaustavljivih mladića danas je bio prvoligaš, prošlogodišnji konkurent za prvo mjesto u ligi, rukometni klub “Žepče”.

Zeničani su sjajno otvorili utakmicu, a koja se punih 60 minuta odvijala u njihovu korist. Time su ovi mladi momci pokazali da su apsolutno spremni parirati i ekipama sa velikom tradicijom, a koji su uz to favoriti za prvo mjesto. Žepče je ispraceno kući sa deset golova razlike, a u ekipi domaćih koju sačinjavaju svi igrači iz Zenice priliku da pokažu svoje kvalitete dobili su svi igrači.

“Vrlo je važno napomenuti da su mladi golmani, Harun Hodžić (2000.), te Kenan Bećiragić (2001.) ubilježili desetine sjajnih intervecija, te su veliki dijelom zaslužni za sjajan rezultat seniorske ekipe Čelik Juniora. Pored njih, tu je i golman Vidimlić Kemal koji je još jednom pokazao da je odličan u svome poslu, ali smo također mišljenja da su svi igrači enormno doprinjeli odličnim rezultatima našeg kolektiva u posljednje vrijeme, a koji će nam definitivno biti vjetar u leđa tokom takmičenja u Prvoj ligi BiH” – kazali su iz stručnog štaba Zeničana.

Mlade Zeničane očekuje još mnogo prijateljskih susreta prije zvaničnog starta u Prvoj ligi, a prva naredna utakmica je u utorak.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno