Rukomet

Čelik Junior-Lukavac – Bilmišće 18.10. 13h

Čelik Junior
Čelik Junior
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

PRVA LIGA: Rukometaši Čelik Junior u nedjelju dočekuju Lukavac – Škola rukometa “Čelik Junior” će u nedjelju sa svojim seniorskim timom, a koji se takmiči u Prvoj ligi BiH, ugostiti rukometni klub “Lukavac” u sklopu drugog kola takmičenja.

Stručni štab, ali i igrači zeničkog tima su veliki opstimisti uoči ovog susreta, te čvrsto vjeruju u pobjedu. “U nedjelju nam predstoji domaća utakmica protiv Lukavca, a gdje ćemo uz stopostotno zalaganje i nadamo se uz veliku podršku navijača ostvariti visoku pobjedu, te krenuti ka vrhu tabele Prve lige BiH” – kazali su iz Čelik Juniora.

Škola rukometa “Čelik Junior” u nedjelju slavi i šest godina postojanja. “U nedjelju je šest godina od osnivanja škole rukometa Čelik Junior, a nadamo se sa ćemo naš rođendan proslaviti pobjedom, pa bi to bio i dupli razlog za veliko slavlje”. – dodaju iz Uprave.

Dvije hiljade gratis ulaznica za utakmicu protiv Lukavca

Uprava škole rukometa Čelik Junior je odlučila da ulaz na sve domaće utakmice u sezoni 2015./16. bude besplatan, a za svaku utakmicu je osigurano preko 2000 gratis ulaznica koje će dva do tri dana prije susreta biti distribuirane po cijelom gradu.

DO KRAJA POLUSEZONE PUNO BILMIŠĆE!? Cilj Uprave zeničkog prvoligaša jeste da do Nove godine, a u posljednjoj domaćoj utakmici jesenjeg dijela, rukometaši Čelik Juniora nastupaju pred punom dvoranom Bilmišće što bi oborilo rekorde svih rukometnih takmičenja u BiH.

PODRŽIMO IH!! SVI NA BILMIŠĆE – ZAJEDNO KA VRHU TABELE PRVE LIGE!

Parola škole rukometa Čelik Junior u sezoni 2015./16. uz prošlosezonsku: “100% zenički i 100% za Zenicu” jeste: “NISMO OBOJENI STRANAČKI, OBOJENI SMO ZENIČKI”.

Rad Čelik Juniora pratite i na FB: www.facebook.com/SRCelikJunior



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno