Rukomet

Čelik Junior dočekuje Žepče na Bilmišću

Čelik Junior na terenu
Čelik Junior na terenu
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Čelik Junior dočekuje Žepče na Bilmišću – Škola rukometa “Čelik Junior”, a koja se takmiči u sklopu Prve rukometne lige BiH kao najmlađa članica, u dosadašnjem dijelu prvenstva je zabilježila odlične rezultate. Naime, na domaćim utakmicama (najveća posjećenost) zenička ekipa koja se bori pod sloganom “NISMO OBOJENI STRANAČKI, OBOJENI SMO ZENIČKI” upisala je sve pobjede, te doživjela samo dva nesretna poraza u gostima.

U proteklom kolu mladi rukometaši su gostovali u Banovićima, te su ekipu Rudara savladali sa nevjerovatnih 27 golova prednosti. Za ove momke takav rezultat i kvalitet nije uopšte nepoznanica budući da su postavili rekord Prve lige BiH kada su pred zeničkom publikom savladali Sanski most sa čak 33 gola prednosti.

U narednom kolu, a koje se igra za vikend, Zeničani će ponovo igrati pred domaćom publikom i to protiv RK “Žepče”. Iz rukovodstva su kazali kako su uvjereni da će mladi momci škole rukometa “ČELIK JUNIOR” pružiti svoj maksimum, te ubilježiti još jednu domaću pobjedu, a čime će biti završena vrlo uspješna polusezona – jesenji dio sezone.

Utakmica se igra u standardnom terminu, nedjelja (6.12.2015.) u 13:00h u dvorani Bilmišće, a ulaz za sve posjetioce je SLOBODAN. Dođite i podržite zeničku mladost, jer ČELIK JUNIOR je 100% ZENIČKI i igra 100% ZA ZENICU.

ZAJEDNO DO NOVE POBJEDE!!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno