Rukomet

Čelik Junior bolji i od Nove Bile

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sinoć je u sportskoj dvorani Nova Bila odigran prijateljski susret između domaćina HRK Nova Bila i Zeničana iz škole rukometa “Čelik Junior”. Susret je odigran u sklopu priprema Čelik Juniora za nastavak takmičenja Prve lige FBiH, a koji starta 14./15. marta ove godine kada će Zeničani ugostiti Rudar iz Banovića.

U Novoj Biloj Zeničani su još jednom pokazali dominaciju i pružili jak otpor domaćinu, a time obezbijedili i novu pobjedu. Uz jaku odbranu i brz napad Čelik Junior je upisao drugu pobjedu u sklopu pripremnih susreta za drugi dio sezone. Rezultat na kraju utakmice u N. Biloj je glasio 24:30 u korist Zeničana.

Najmlađi igrači u sklopu seniorske ekipe Čelik Juniora su bili posebno dobri. Valja istači vrlo angažovanu igru mladog Muhameda Ajanovića koji je u jednom momentu bio vodilja svima u odbrani, te je u više navrata zaustavljao protivnika pri šutu na gol. Pored Ajanovića, za ekipu Čelik Juniora u posljednje dvije odlično odigrane utakmice nastupali su: Mulić, Vidimlić, Hodžić, Pašalić, K. Muslić, B. Muslić, V. Spahić, S. Spahić, Hadžijusufović, Škember, Hadžić, Gušić, Panjević, Alić, Jašarević, Jurić, Šarić, Suljić, Dujmović, pod vodstvom trenera Vladimira Zeljke i Nermina Gušića.

U pripremnom planu Čelik Juniora je i odigravanje još najmanje dva prijateljska susreta prije početka drugog dijela sezone.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno