Zabava

“Carstvo ljubavi Aleksandre Radović” – dva koncerta u BNP Zenica – 15. i 16. februar u 20h

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

“Carstvo ljubavi Aleksandre Radović” – dva koncerta u BNP Zenica – 15. i 16. februar u 20h – Jedna od najpopularnijih pjevačica u regionu, čije vokalne sposobnosti ostavljaju bez daha publiku širom regije, tokom mjeseca februara gostuje u nekoliko bosanskohercegovačkih gradova u okviru mini turneje “cARstvo ljubavi”.

Godinu dana od izlaska albuma “Carstvo”, koji je u rekordnom roku osvojio publiku, Aleksandra je objavila novi singl “Ljubavi moja”. Ovim singlom Aleksandra se željela zahvaliti svojim brojnim fanovima za veliku podršku koju joj pružaju, ali i najaviti predstojeće koncerte u nekoliko bosanskohercegovačkih gradova.

Zbog velikog interesovanja publike u Zenici, zakazana su dva koncerta 15. i 16. Februara.

“Jako sam srećna što stižem u Zenicu i što je interes publike tako veliki. Moji najvjerniji fanovi su iz Bosne i Hercegovine i ja sam na tome neizmjerno zahvalna. Imam tu sreću da oko sebe imam armiju divnih mladih ljudi, i to me ispunjava neizmjernim zadovoljstvom. “
Koncerti u zeničkom BNP – u donose publici putovanje kroz Aleksandrinu veoma bogatu karijeru, od balada poput “Kao so u moru”, “Mali peh” i drugih, pa do hitova sa albuma “Carstvo”.

Ulaznice za zenički koncert Aleksandre Radović, čiji je zlatni sponzor NLB Banka, možete nabaviti u marketing službi Bosanskog narodnog pozorišta Zenica.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno