Ostali sportovi

CALP IDE DALJE: stigla nova pojačanja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

CALP IDE DALJE: stigla nova pojačanja – MNK Calp u nastavku prvenstva ulazi sa par pojačanja u ekipi, vraćanje nekolicine iskusnijih igrača kako bi sezonu uspjeli privesti kraju sa što boljim bodovnim saldom. Pojačali smo se sa Mladenom Čečurom , Mahmutom Bahtićem, Ismetom Doglodom, Mevludinom Mujkanovićem, Jasminom Durmom i Erdinom Ramićem, u pregovorima smo sa još dva igrača, te dva igrača do 19 godina, kažu u Calpu.

-Svjesni smo da je ova sezona za nas “izgubljena” ali velika tranzicija ekipe, podmlađivanje, dale su danak. Tako da mozemo reći da ćemo sada raditi na pripremi ekipe za narednu sezonu, uigravanju, stvaranju zdravog kolektiva, jer naša ambicija sljedeće sezone je Premijer liga i sve mimo toga je neuspjeh. A ove sezone ćemo se zasigurno pitati ko će biti prvak Prve lige Federacije.  Uz to vratili smo se u Gradsku Arenu – najbolje opremljenu dvoranu u državi, kaže za Zenicablog predsjednik MNK Calp Safet Kubat!!!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno