Nogomet

Čak 13 utakmica Čelika na tv ekranima!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Čak 13 utakmica Čelika na tv ekranima! – U sportskoj javnosti Bosne i Hercegovine ponovno je pojačan interes za utakmice i igre nogometaša Čelika. Prema prvom preliminarnom planu televizijskih prijenosa “BH Telecom premijer nogometne lige BiH” u narednoj sezoni, ekipa Čelika će biti u direktnim prijenosima čak na 13 utakmica do kraja ove godine, od ukupno 19 planiranih prvenstvenih kola.

Planirano je da sedam utakmica direktno se prenosi sa Bilina polja, i to već u drugom kolu utakmica sa Željezničarom, susret počinje u 20:30 sati, zatim četvrto kolo sa Zrinjskim od 19 sati, slijedi utakmica petog kola Radnik – Čelik, te šestog kola Čelik – Zvijezda 09, BHTV od 17 sati.

U osmom kolu Čelik je, u susretu koji se od 20 sati prenosi na Moja TV, domaćin Sarajevu, a u devetom kolu je prijenos iz Tuzle: Sloboda – Čelik, dok se u desetom kolu, na Moja TV, prenosi utakmica Čelik – Tuzla City od 19:30 sati.

Drugi krug televizijskih prijenosa počinje od 13 kola, kada sa Grbavice se prenosi susret Željezničar – Čelik, zatim je u narednom kolu prijenos Čelik – Široki, na Moja TV od 17 sati, te gostovanje u Mostaru: Zrinjski – Čelik u 15 kolu, od 17:30 isto na Moja TV.

U 17.kolu na BHTV je direktan prijenos Zvijezda 09 – Čelik od 13:30 sati, u narednom 18.kolu, Čelik je domaćin Mladosti, ali i kamerama BHTV, i u posljednjoj prvenstvenoj utakmice u 2018.godini televizijske kamere će na Moja TV prenositi utakmicu Sarajevo – Čelik sa stadiona Asim Ferhatović.

Čak deset planiranih utakmica Čelika biće prikazano u okviru „Sportskog kanala Moja TV“, koji je u vlasništvu kompanije BH Telecom, što slikovito pokazuje da utakmice kluba sa Bilina Polja pobuđuju interesovanje sportske javnosti i poslovnih partnera.

Ovaj plan televizijskih producenata najbolje pokazuje koliko je reorganizacija NK Čelik trenutno ozbiljan projekt, i nije isključeno da se i ostalih šest utakmica nađu programima drugih televizijskih kanala, obzirom da se čekalo da glavni sponzor Premijer lige BiH odabere utakmice za koje su oni zainteresirani.

nkcelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno