Zenica

Cabaret Winter Fest: peti dan u znaku plesa

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Cabaret Winter Fest: peti dan u znaku plesa – Nakon večerašnje izložbe slika, umjetnice iz Uskoplj, Nataše Vukadin, koja počinje od 19:30 u Cabaret clubu, te sutrašnjeg koncerta Safije Vučenović “Kad se skupe srodne duše”, koji počinje od 20:00, u utorak, 18.12.2018. u okviru jedinog zimskog festivala u Zenici, Cabaret Winter Fest, u organizaciji braće Petrović, Ivana i Andrije, biće održano plesno veče.

Instruktori, plesači i oni koji vole ples, imat će priliku upoznati se sa argentinskim tangom, te uz žive zvuke harmonike, jedinog orkestra harmonika u gradu, prisustovati do sada neobičnom spoju plesa i harmonike. Plesni grupa, poznatija kao Tango Quimera, priredit će spektakl za sve prisutne. Uz mnoštvo gostiju, bit će ovo itekako rasplesana noć.

Organizatori naglašavaju da je i za ovaj događaj koji počinje od 20:00, a održava se u Cabaret clubu,  ulaz biti slobodan, jer kažu “OVE ZIME, CABARET WINTER FEST PIŠE SAMO NAJLJEPŠE ZIMSKE PRIČE”.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno