Biznis

Cabaret Club: promocija BH brenda DRESSCODE by Prevent group – subota u 10 sati

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Cabaret Club: promocija BH brenda DRESSCODE by Prevent group – subota u 10 sati – U subotu u Cabaret clubu promocija novog BH brenda – U subotu će se u Cabaret clubu, brand by braća Petrović, održati prva promocija novog BH brenda DRESSCODE by Prevent group. Promocija počinje u 10:00 i bit će izložena konfekcija, koja će za prvi put predstaviti modele maturantima.

“Promocija će biti prodajnog karaktera uz dresscode managere, koji će predložiti i pomoći svim zainteresiranim u odabiru onog najboljeg za njih” – ističu Petrovići. Inače Dresscode ženska kolekcija za proljeće/ljeto 2017 slavi feminizam i donosi inspirativnu i jedinstvenu sliku žene. Kolekcija inspirisana pješčanim plažama i obalom donosi svijetle i lagane tonove sa akcentima plave, tamno plave i koralne. Pruge, uspravne i vodoravne, prirodni materijali kao što je lan, te dekoracija kroz detalje kao što su našiveni predemenzionirani džepovi, dugmići ili tkane trake, daju novo lice “casual” eleganciji.
Pored poslovnog sakoa, Dresscode i dalje stavlja fokus na haljine, koje se nose kako u dnevnim poslovnim kombinacijama, tako i na večernjem izlasku, naglašavujući opuštenost lakoću u kojoj će se svaka žena osjećati udobno.
Dresscode muška kolekcija za proljeće/ljeto 2017 personificira novo “formalno” oblačenje i klasični stil. Muška kolekcija personificira novo “formalno” oblačenje i klasični stil pametno iskombinovan sa savremenim detaljima, dok krojevi prate liniju tijela. Inspiracija aktivnim životnim stilom upravo nudi moderne kreacije, pretežno morskih plavih, sivih i bijelih tonova, koje spajaju sportski stil sa elegancijom. Novitet u kolekciji Dresscode su košulje, koje se svojim mekanim i laganim materijalima savršeno uklapaju u tople ljetne dane.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno