Biznis

“Budi kreativan i ti” – projekat koji je probudio maštu i izazvao pažnju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

“Budi kreativan i ti” – projekat koji je probudio maštu i izazvao pažnju – Agencija ZEDA u saradnji s preduzećem Fedi d.o.o. Zenica, pokrenula je ciklus kreativnih  radionica koje će obilježiti mjesec april 2019. godine.

Srijeda, četvrtak i petak bili su dani rezervisani za pletenje, heklanje i slikanje jednim potezom, tkz. OSP slikanje (one stroke pointed).

Edukator na radionici pletenja i heklanja na kojoj su učesnici naučili kako se pletu igračke, te kako se hekla, bila je gđa. Alma Pjanić, a na radionici koja se održavala u isto vrijeme slikati jednim potezom učesnike je naučila gđa. Jasminka Džinić.

Gđa. Jasminka Džinić nije naplatila svoje mentorstvo, te joj se ovim putem u ime svih onih koji su učestvovali na radionicama i u ime Agencije ZEDA, neizmjerno zahvaljujemo.

Sve radionice za učesnike su besplatne i za učešće je potrebna samo prijava.

Treba istaknuti da je našu ideju podržala gđa. Sabina Voloder-Strinić iz Sarajeva koja je putem medija saznala da realizujemo ove radionice, te je donirala nekoliko vreća vune koju ćemo iskoristiti pri sljedećim radionicama.Veliko hvala u ime cijelog kolektiva Agencije ZEDA gđi.Voloder-Strinić na ovoj donaciji i velikoj podršci.

Agencija ZEDA već sljedeće sedmice organizuje nove radionice. Pratite nas na www.zeda.ba ili na Facebooku stranici ZEDA https://www.facebook.com/zeda.zenica/ i prijavite se za učešće.

Veliko hvala sponzoru za repromaterijal FEDI d.o.o. Zenica bez kojeg ovo ne bi bilo moguće.

Vidimo se već sljedeće srijede na potpuno drugačijim radionicama!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno